Το Google I/O 2018 Android app διαθέτει πολλά Material Design Refresh θέματα.

Πρόκειται για μια αναβάθμιση στο Material Design, με ριζικά νέο design.

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα για το Material Design Refresh κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018, σε λιγότερο από δυο εβδομάδες.

Πρώτα είχαμε το Material Design. Μια «γλώσσα σχεδιασμού» της Google που στόχο έχει να δώσει τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές για το πως να σχεδιαστούν τα προϊόντα του Android ώστε να ταιριάζουν με την γενικότερη αισθητική του λειτουργικού. Φέτος, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίσουμε τον διάδοχο, το Material Design Refresh.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να αποκτήσουμε μια πρώτη άποψη, μέσω του  Google I/O 2018 app το οποίο έχει ανέβει στο Play Store. Φυσικά, αν δεν συμμετάσχετε στο Google I/O 2018, το app δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εσάς. Ωστόσο όμως, δείχνει στοιχεία του design που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα Android apps όχι μόνο της Google αλλά και τρίτων κατασκευαστών.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε, είναι ότι η status bar, ακολουθεί το χρώμα της μπάρας της εφαρμογής για ένα όμορφο εφέ. Είναι γεγονός, ότι όλα τα Material Design Refresh apps θα το κάνουν αυτό από εδώ και στο εξής. Να σημειώσουμε ότι το αρχικό Material Design το γνωρίσαμε στο Google I/O 2014, επομένως θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το Material Design Refresh στο Google I/O 2018.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.