Το Netflix έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming περιεχομένου σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει δεχθεί σειρά αλλαγών και βελτιώσεων στην πάροδο του χρόνου. Πλέον, η υπηρεσία, κυκλοφόρησε ένα νέο design το οποίο δύσκολα προς το παρόν βρίσκεις σε χρήστες εκτός των ΗΠΑ, θα έρθει όμως και για όλους εμάς.

Η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο οι σελίδες περιεχομένου παρουσιάζονται πλέον. Στη πράξη, το περιεχόμενο δεν εμφανίζεται στη δική του σελίδα, αντίθετα οι ταινίες και οι σειρές εμφανίζονται σε ένα overlay πάνω από το κυρίως timeline. Ειδικότερα, σε αντίθεση με το παλαιότερο design, στο νέο, πιέζοντας πάνω σε ένα thumbnail ανοίγει το overlay που βλέπεις στις φωτογραφίες. Μπορείς να προβείς στην αναπαραγωγή του τίτλου, στη βαθμολόγησή του, στην προσθήκη του ή την αφαίρεσή του από τη λίστα. Αν ψάχνεις σε μια σειρά, μπορείς με scroll down να δεις τα επεισόδια. Λίγο ακόμη scroll και θα δεις ένα νέο section με παρόμοιο περιεχόμενο.

Τέλος, μπορείς να κάνεις scroll down στο κάτω μέρος, όπου θα βρεις δυο τελευταία sections.  Το πρώτο έχει μια συλλογή με trailers, special features και άλλο περιεχόμενο που μπορείς να δεις. Και από κάτω, θα δεις τις πληροφορίες για την ταινία ή τη σειρά που βλέπεις. Όπως προαναφέραμε, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στην Αμερική, θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο του παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.