Σημαντικές αλλαγές φαίνεται ότι ετοιμάζει η Google για τη δημοφιλή εφαρμογή του Google app. Σύμφωνα με τον Mishaal Rahman, πρώην αρχισυντάκτη στο XDAdevelopers,  πολλά μέλη της ομάδας Google News στο Telegram αρχίζουν να βλέπουν διαφορετικές τοποθετήσεις και designs για την search bar στο Google app.

Google app στο Android

Για παράδειγμα, στην πρώτη περίπτωση, το νέο design τοποθετεί την εικόνα του προφίλ σας μέσα στη search bar του Google app, όπου μπορείτε να πιέσετε πάνω σε αυτήν για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Φυσικά, το μειονέκτημα εδώ είναι ότι η search bar τοποθετείται στο επάνω μέρος της οθόνης απαιτώντας από εσάς να έχετε μακριά δάκτυλα για να μπορέσετε να την φτάσετε στις σύγχρονες υψηλές οθόνες των συσκευών.

Ένα άλλο design που φαίνεται να επεξεργάζεται η Google είναι η μετακίνηση της search bar στο κάτω μέρος της οθόνης. Τα screenshots που συνοδεύουν το άρθρο δείχνουν ότι σε αυτή την περίπτωση, η εικόνα του προφίλ του χρήστη και συνεπώς η πρόσβαση που αυτή παρέχει στις ρυθμίσεις του Google app, δεν βρίσκεται πλέον μέσα στη γραμμή αναζήτησης.

Η Google φαίνεται να αγαπά αυτές τις δοκιμές και προσπαθεί να διαπιστώσει ποια αλλαγή είναι καλύτερη για τους χρήστες της. Μένει να φανεί ποια τελικά θα επιλέξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.