Πριν από μερικές ώρες, ορισμένοι χρήστες του G Suite, άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα από την Google που τους ενημέρωνε για το νέο design του Gmail που καταφθάνει σύντομα. Ωστόσο, δεν θα έρθει μόνο ένας νέος σχεδιασμός στο Gmail αλλά και πολλά νέα features, όπως Smart Reply από το web, snoozing emails και offline support.

Μετά την αποστολή του συγκεκριμένου email, φαίνεται ότι μερικοί χρήστες άρχισαν ήδη να λαμβάνουν το νέο design, screenshots του οποίου ακολουθούν από κάτω. Να λοιπόν πως δείχνει το ανανεωμένο Gmail.

Οι επιρροές του Material Design είναι κάτι περισσότερο από ορατές εδώ. Δεν ήταν υπερβολή να πούμε ότι θυμίζει έντονα μια σύγχρονη εφαρμογή του Android. Στο κάτω μέρος, βλέπουμε να προσφέρονται αυτόματα έξυπνες απαντήσεις από την Google. Ενώ μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές, είναι το toolbar που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά όπου βρίσκονται τα Google Keep, Google Calendar και Google Tasks  .

Όπως φαίνεται, η πίεση σε κάποιο από αυτά, θα κάνει αυτόματα την sidebar να επεκταθεί.

Τέλος, υπάρχει και η επιλογή να προσαρμόσεις την εμφάνιση του inbox. Υπάρχουν συγκεκριμένα οι επιλογές Default, Comfortable και Compact.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.