Ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που μαγνητίζει το βλέμμα στο Samsung Galaxy S23 Ultra είναι η εκπληκτική κάμερα της συσκευής των 200MP. Όπως αναφέρει το 9to5google και διαπιστώσαμε και εμείς στη συσκευή που έχουμε εδώ στο εργαστήριό μας, το Lightrool είναι το μόνο native photo editing εργαλείο.

Το S23 Ultra διαθέτει μια κύρια 200MP κύρια κάμερα, με pixel binning και άλλα tricks, ενώ δεν απουσιάζει μια 12MP ultrawide κάμερα και δυο 10MP αισθητήρες με 3x και 10x telephoto φακούς.

Η Samsung κατανοώντας λοιπόν ότι το S23 Ultra διαθέτει όλα τα εργαλεία που ανεβάζουν επίπεδα στη φωτογραφία, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν και αυξημένες ανάγκες επεξεργασίας που πάνε πέρα από τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Για να καλύψει λοιπόν αυτό το κενό, συνεργάζεται με την Adobe και φέρνει το Lightroom σαν το μόνο natively διαθέσιμο εργαλείο επεξεργασίας εικόνας στο S23 Ultra.

Μαζί με το Expert Raw app, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγξουν διάφορες ρυθμίσεις της κάμερας. Θα μπορούν να αλλάξουν το ISO, τις ρυθμίσεις του διαφράγματος και την ταχύτητα κλείστρου, όπως και σε μια mirrorless ή DSLR camera. Μετά την λήψη μιας φωτογραφίας, αυτές θα μπορείς να τις επεξεργαστείς στο Lightroom app της Adobe που είναι το default photo edito app στο Galaxy S23 Ultra.

Amazon Prime (σειρές, ταινίες, παιδικά) με ένα 10αρικο για έναν ολόκληρο χρόνο και 30 ημέρες trial

lightroom

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.