Αν και οι πωλήσεις του, μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακές, το LG G7 ThinQ, θεωρήθηκε από μεγάλο μέρος του κόσμου, ως μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Ο διάδοχός του, το LG G8 ThinQ θα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες ως προς το design με τον προκάτοχο, χάρη στην επιστροφή της οθόνης των 6.1 ιντσών, με τον ίδιο συνδυασμό εγκοπής και chin. Αυτή τη φορά όμως, η LG μείωσε τα bezels, ενσωμάτωσε εγκοπή με πιο στρογγυλεμένες γωνίες.

Πλέον, αυτή αποτελεί τη στέγη για ένα σύστημα διπλής κάμερας, που μάλλον φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του LG V40 ThinQ, υιοθετώντας ένας δευτερεύοντα wide-angle φακό. Όσον αφορά το πίσω μέρος, γίνεται ξεκάθαρο ότι οι αλλαγές είναι ελάχιστες. Στη πράξη, η μόνη αξιοπρόσεχτη διαφορά είναι το νέο οριζόντιο σύστημα διπλής κάμερας που αντικαθιστά το κάθετο. Συνοδεύεται από τον σαρωτή αποτυπωμάτων και ένα LED flash. Δεν απουσιάζει μάλιστα ένα 3.5mm headphone jack,  και ένα dedicated Google Assistant button.

Το LG G8 ThinQ αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην MWC 2019, με τις φήμες να το θέλουν να καταφθάνει με τον περσινό Snapdragon 845 αντί του Snapdragon 855.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.