Με την MWC 2023 να ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα, αποδέχτες των GLOMO Awards είναι η Apple, η TCL και η Motorola. Κάθε χρόνο τα βραβεία δίνονται για διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η κατηγορία των smartphone.

Το καλύτερο smartphone είναι πλέον και επισήμως το iPhone 14 Pro. Άλλες συσκευές που προτάθηκαν για το εν λόγω βραβείο είναι το Google Pixel 7 Pro, το Nothing Phone 1, το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Galaxy Z Fold 4.

Τι ακριβώς αναφέρει η ιστοσελίδα για το βραβείο:

Το βραβείο του καλύτερου smartphone που συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και καινοτομία όπως αποφασίστηκε από τις αξιολογήσεις smartphone συσκευών στην αγορά την περίοδο Ιανουαρίου 2022 – Δεκεμβρίου 2022 από ανεξάρτητους αναλυτές, δημοσιογράφους και influencers.

Ως εξαιρετική καινοτομία παρουσιάστηκε και το Emergency SOS λειτουργία της Apple μέσω δορυφόρου όπου ο χρήστης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης θα μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια.

Τέλος όσον αφορά το “Best in Show” βραβείο, αυτό πηγαίνει στο Motorola Defy Satellite Link by Bullit με Mediatek επεξεργαστή, με τη συσκευή να χρησιμοποιεί Bluetooth για να επικοινωνήσει με smartphone και να στείλει SMS μηνύματα από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με καθαρό ουρανό.

motorola defy

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.