Όλοι ξέρουμε – εντάξει οι περισσότεροι ή έστω αρκετοί που είναι 30+, το γνωστό παιχνίδι Space Cadet της Microsoft, ένα τρισδιάστατο φλιπεράκι που μας έκανε να κολλήσουμε μπροστά από έναν υπολογιστή με Windows για ώρες, προσπαθώντας να σπάσουμε το δικό μας ή κάπου άλλου το σκορ.

Έχουμε δει διάφορες προσπάθειες να μπει το παιχνίδι στο Android, αλλά μόλις εντοπίσαμε το καλύτερο port που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και όχι δεν το έχει φτιάξει η Microsoft. Τα νέα τα ανακαλύψαμε μέσω reddit, αλλά σας παρέχουμε όλους τους απαραίτητους συνδέσμους.

Μπορείτε να μάθετε για το Android port του Space Cadet στην “ΠΗΓΗ” στο τέλος του άρθρου. Εκεί θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη λήψη του APK, καθώς θα χρειαστεί να το κάνετε sideload – δεν είναι στο Play Store για ευνόητους λόγους.

Αν δεν θες να ψάχνεις – το ξέρω βαριέσαι – πάτα εδώ για να το κατεβάσεις, αλλά να ξέρεις παίζει να είναι παλιά η έκδοση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.