Τα τελευταία και πιο πρόσφατα renders του iPhone 9 από τον Onleaks δείχνουν μια συσκευή με εξαιρετικές ομοιότητες με το design του iPhone 8. Τα renders στην ουσία δείχνουν κάτι όμοιο με το iPhone 8, πλήρως ευθυγραμμισμένα με τα reports που θέλουν το νέο entry – level iPhone να είναι ένα iPhone 8 με A13 chip και χωρίς 3D Touch.

Θα πρόκειται για το νέο οικονομικό iPhone της Apple το οποίο θα αντικαταστήσει το iPhone SE. Συχνά, μέχρι τώρα, αναφερόταν ως iPhone SE 2 αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό design, μάλλον δεν θα είναι η ονομασία αυτή που θα επιλέξει η Apple. Ίσως η εταιρεία επιλέξει να αποκαλέσει το μοντέλο ως iPhone 9, δηλαδή ως κάτι ενδιάμεσο μεταξύ iPhone 8 και iPhone X. Δηλαδή πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από το iPhone 8, αλλά χωρίς το bezel free design του iPhone X και των τελευταίων  μοντέλων.

Ήταν ο έγκυρος Ming Chi Kuo ο οποίος πρώτος υποστήριξε ότι η συσκευή θα έχει απαραιτήτως το ίδιο design με το iPhone 8, ενώ τόνισε ότι η τιμή θα ξεκινά από τα 399 δολάρια σε εκδόσεις με 64GB και 128GB.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άθλια, παλαιολιθική σχεδίαση. ‘Οταν την σημερινή εποχή με τα ίδια χρήματα αγοράζει κανείς ένα υπερσύγχρονο μοντέρνο Android, πραγματικά είναι άξιο απορίας το ποιος θα προτιμήσει κάτι, σχεδιαστικά τουλάχιστον, τόσο ξεπερασμένο. Αν και είμαι σίγουρος ότι και στα-περισσότερα τουλάχιστον-τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα μπορέσει ξαν να πλησιάσει τηλέφωνα εταιρειών όπως π.χ Xiaomi, Honor κτλ που πουλιούνται στην ίδια κατηγορία τιμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.