Ο αξιόπιστος leaker Majin Bu έκανε και πάλι το θαύμα του δημοσιεύοντας μία εικόνα που συγκρίνει το επερχόμενο iPhone 16 Pro με τον προκάτοχό του 15 Pro. Ο tipster μοιράστηκε εικόνες ενός ομοιώματος του 16 Pro δίπλα στο 15 Pro, αποκαλύπτοντας ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες διαφορές είναι το μέγεθος της οθόνης. Το16 Pro αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 6.3 ιντσών, σε σύγκριση με την οθόνη 6.1 ιντσών του 15 Pro. Αν και η αύξηση αυτή μπορεί να μην είναι δραστική, θα πρέπει να προσφέρει στους χρήστες μια ελαφρώς πιο εκτεταμένη εμπειρία θέασης.

Προηγούμενες διαρροές έχουν επίσης υπονοήσει λεπτότερα bezels για το iPhone 16 Pro, χάρη σε μια φημολογούμενη τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS). Ωστόσο, χωρίς μια λειτουργική οθόνη στο ομοίωμα που διέρρευσε, είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί αυτή η λεπτομέρεια.

Το σύστημα κάμερας είναι ένας άλλος τομέας όπου αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στο 16 Pro. Φήμες υποδεικνύουν ότι αυτό το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερο αισθητήρα και δύο νέες κάμερες: έναν περισκοπικό τηλεφακό 12MP με οπτικό ζουμ 5x και μια υπερευρυγώνια κάμερα υψηλής ανάλυσης 48MP. Αυτές οι αναβαθμίσεις θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναγάγουν το 16 Pro σε κορυφαίο επίπεδο όσον αφορά την απόδοση της κάμερας για τα smartphones το 2024.

Εκτός από αυτές τις βελτιώσεις, οι εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν επίσης το Capture Button. Αυτό το κουμπί φημολογείται ότι θα έχει δυνατότητες τόσο φυσικού πατήματος όσο και ευαισθησίας αφής, μιμούμενο τα παραδοσιακά κουμπιά κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής, ενώ ενδεχομένως θα παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος του ζουμ.

Παρά αυτές τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις σε χαρακτηριστικά όπως η ισχύς του chip και η χωρητικότητα της μπαταρίας, οι συνολικές σχεδιαστικές ομοιότητες μεταξύ του iPhone 16 Pro και του προκατόχου του παραμένουν εμφανείς με την πρώτη ματιά. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους απλούς παρατηρητές να διαφοροποιήσουν αυτά τα δύο μοντέλα αποκλειστικά και μόνο με βάση την αισθητική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.