Μπορεί να απέχουμε περίπου μισό έτος από το ντεμπούτο των iPhone 14, αλλά πολλοί λάτρεις της τεχνολογίας ανυπομονούν ήδη για την επόμενη γενιά των Apple smartphones, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα έξυπνα τηλέφωνα του 2023. Ίσως ο βασικότερος λόγος για αυτόν τον ενθουσιασμό είναι οι φημολογούμενες αλλαγές που ετοιμάζει η Apple στον σχεδιασμό, στο hardware, και το λογισμικό.

iPhone 15 Pro Hi-res Renders

Σύμφωνα με τις περισσότερες αναφορές, η σειρά iPhone 15 θα αλλάξει δραστικά την εμφάνιση των high-end μοντέλων Pro και Pro Max. Με βάση όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το 9to5Mac κατάφερε να δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές εικόνες που παρουσιάζουν τη νέα εμφάνιση του 15 Pro.

iPhone 15 Pro Hi-res Renders

Μερικά από τα σημεία κλειδιά του νέου design είναι τα λεπτότερα bezels, τα solid-state κουμπιά, και το ολοκαίνουργιο πλαίσιο τιτανίου με τις στρογγυλεμένες άκρες. Για άλλη μια φορά, το μέγεθος του module θα αυξηθεί – όπως συνηθίζεται σε κάθε νέο μοντέλο iPhone Pro.

iPhone 15 Pro Hi-res Renders

Μια λιγότερο αισθητή, αλλά πολύ πιο σημαντική αλλαγή είναι η μετάβαση στη θύρα USB-C. Ενώ η Apple πιθανότατα θα βρει ακόμα έναν τρόπο να διατηρήσει κλειδωμένους τους χρήστες, τουλάχιστον εν μέρει, στο οικοσύστημά της, η θύρα Lightning φαίνεται να αποτελεί παρελθόν και στα iPhone.

iPhone 15 Pro Hi-res Renders

Υπάρχουν και ορισμένες λεπτομέρειες τις οποίες επισημαίνει το 9to5Mac. Το iPhone 15 Pro θα είναι ελαφρώς μικρότερο από τον προκάτοχό του, το iPhone 14 Pro, και θα έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι, χάρη στις στρογγυλεμένες άκρες. Τέλος, το αποκλειστικό χρώμα για το φετινό μοντέλο θα είναι το σκούρο κόκκινο με κωδικό χρώματος 410D0D.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.