Για πρώτη φορά είχαμε δει το design του iPhone 11 τον περασμένο Ιανουάριο και αν και δεν είχε επιβεβαιωθεί επισήμως τότε, τώρα βρισκόμαστε μόλις δυο μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του, κάτι που σημαίνει τελικά, ότι μπορούμε να είμαστε σχετικά ασφαλείς ότι αυτός θα είναι ο σχεδιασμός που θα επιλέξει η Apple. Άλλωστε, σήμερα έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες ενός dummy μοντέλου του iPhone 11 Max, που επιβεβαιώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, αυτό που είχαμε δει προηγουμένως.

Μέσω του Unbox Therapy, έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο μοντέλο, που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το design που θα επιλέξει η Apple στην επόμενης γενιάς συσκευής.  Κοιτάζοντας το back panel θα διαπιστώσουμε το μεγάλο module της κάμερας που βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία και στεγάζει συνολικά τρεις αισθητήρες, των 12MP με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά θεμελιώδεις διαφορές. Ένας από τους αισθητήρες θα είναι ο κύριος και θα υποστηρίζει optical image stabilization, ενώ ο δεύτερος θα ενσωματώνει telephoto φακό με 2x optical zoom.

Όσον αφορά την τρίτη κάμερα, η Apple δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει optical image stabilization. Σε κάθε περίπτωση θα διαθέτει έναν νέο super wide angle φακό που θα επιτρέψει στα τελευταία και πιο πρόσφατα flagships να ανταγωνιστούν απευθείας τις προτάσεις της Samsung και της Huawei. Συνοδεύονται από μεγάλο quad LED flash.

Γυρίζοντας το iPhone 11 Max από την μπροστινή πλευρά, αποκαλύπτεται ένα ήδη γνωστό design. Τα flagships φαίνεται ότι αγκαλιάζουν το front panel design που η Apple είχε διαθέσει στο iPhone X. Αυτό σημαίνει ομοιόμορφα bezels και εγκοπή, αν και για να δικαιολογήσει την τελευταία η Apple έκανε κάποιες αναβαθμίσεις. Οι μπροστινοί αισθητήρες όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι συγκριτικά μεγαλύτεροι από αυτούς που συναντούμε στο XS Max. Και αυτό, λόγω της ύπαρξης ενός πιο προηγμένου συστήματος Face ID που θα είναι ακόμη πιο ακριβές, ενώ μια selfie κάμερα των 12MP θα αντικαταστήσει την 7MP που χρησιμοποιείται ήδη.

Όσον αφορά τις διαφορές, τόσο το SIM card tray όσο και το power key εμφανίζονται να έχουν τοποθετηθεί λίγο πιο χαμηλά στο φετινό μοντέλο. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τα volume buttons . Η Apple θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση του iPhone 11 Max στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν προς το τέλος της ίδιας εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.