Η Huawei λάνσαρε πέρυσι δύο book style foldable smartphones, το Mate X3 και το Mate X5, αλλά κανένα flip. Το τελευταίο τέτοιο μοντέλο της εταιρείας ήταν το Pocket S που έκανε ντεμπούτο στα τέλη του 2022. Ένα νέο μοντέλο είναι τελικά καθ’ οδόν και διέρρευσαν renders.

Το Huawei Pocket 2, όπως αναμένεται να ονομάζεται το επερχόμενο flip foldable smartphone, εμφανίζεται σε τρεις αποχρώσεις: ένα απλό μαύρο, το Dark Purple (το οποίο φαίνεται να έχει δερμάτινη υφή) και το Rococo White (το οποίο έχει μαρμάρινη όψη).

Huawei Pocket 2 Flip Renders

Όπως και οι προκάτοχοί του, το Pocket 2 έχει δύο κύκλους στο πίσω μέρος του, ο πρώτος είναι το module της κάμερας και ο δεύτερος φιλοξενεί την εξωτερική οθόνη. Στα P50 Pocket και Pocket S αυτή ήταν μια κυκλική οθόνη OLED 1.04″ με ανάλυση 340 x 340 pixels.

Όσον αφορά το module, το Huawei Pocket 2 διαθέτει τρεις κάμερες, αν και δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του συστήματος. Τόσο το P50 Pocket όσο και το Pocket S διέθεταν κύρια κάμερα 40MP και υπερευρυγώνια 13MP, αλλά το P50 διέθετε επίσης μια ασυνήθιστη κάμερα 32MP που λειτουργούσε στο υπεριώδες φάσμα.

Είναι πιθανό ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει το Pocket 2 μαζί με την επερχόμενη σειρά Huawei P70 – η σειρά P60 έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του περασμένου έτους – αν και τα Pocket συνήθως κυκλοφορούν αργότερα μέσα στο ίδιο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.