Κάποιες φορές το να ανοίγεις μια κλειστή πόρτα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια τυχαία, καλοδεχούμενη και αναπάντεχη συνάντηση. Το Digitaltrends ενώ βρισκόταν στην έκθεση MWC κατά τη διάρκεια του event της Huawei, εισήλθε σε ένα δωμάτιο ελπίζοντας να συναντήσει laptops και αντί για αυτό, συνάντησε μια εντελώς διαφορετική συσκευή. Το Huawei P30 Pro. Ακριβώς, το επόμενο flagship smartphone της Huawei, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε event στις 26 Μαρτίου.

Κλείνοντας την πόρτα, οι άνθρωποι που ήταν μέσα προσκάλεσαν το Digitaltrends να φωτογραφήσουν την εν λόγω συσκευή. Αντί όμως να λάβουν στα χέρια τους ένα λειτουργικό μοντέλο, είδαν ένα μη λειτουργικό prototype, το οποίο όπως δήλωσαν οι άνθρωποι της Huawei, το design του είναι το τελικό. Εκ πρώτης όψεως, το Huawei P30 Pro δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τους προκατόχους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξηγήσουμε, είναι γιατί η συσκευή αναφέρει Vogue και Link στο πίσω μέρος. Το Vogue είναι το όνομα που η Huawei χρησιμοποιεί εσωτερικά για το P30 Pro.  Στο πίσω μέρος συναντάμε  το σύστημα τριπλής κάμερας.

Πάντως από την μεριά του το Digitaltrends επισημαίνει ότι δεν πιστεύουν ότι είναι το P30 Pro, ούτε το P30, αλλά μια 5G έκδοση του P30 Pro με τα πιο κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, σαν το Galaxy S10.  Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο μας, δίπλα στους τρεις φακούς κάμερας δηλώνεται με τον πιο εμφατικό τρόπο ο τύπος των φακών, που έχει γίνει standard σε όλα τα Huawei smartphones. Για παράδειγμα, το Mate 20 Pro, τόνιζε ότι οι φακοί ήταν Summilux, στο P20 Pro Summarit. Η λέξη Summitor είχε γραφθεί στο P30 Pro prototype. Δεν πρόκειται για κάποια ονομασία φακών της leica, αλλά είναι πολύ κοντά στο Summitar, το όνομα που δίνει στους 50mm Leica camera lens. Αυτή η ονομασία ταιριάζει, καθώς το P30 Pro λέγεται ότι θα έχει 10x zoom feature. Δίπλα υπάρχει μια οπή για το flash και έναν αισθητήρα που δεν γνωρίζουμε τι ήταν.

Το μοντέλο που διέθεταν είχε ένα χρωματικό φινίρισμα – αντανάκλασης, ενώ υπήρχαν και γρατσουνιές, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για την τελική έκδοση. Το σχήμα του τηλεφώνου, φαίνεται ότι παντρεύει τα Huawei P20 Pro και Huawei Mate 20 Pro. Έχει περίπου το ίδιο φυσικό μέγεθος σαν το Mate 20 Pro, κάνοντάς το πιο εύκολο στο κράτημα. Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν η φωτογράφηση από μπροστά.

Αρκούμαστε όμως και με αυτό. Πόσο μάλλον όταν θα έχουμε μπροστά μας ένα μήνα ακόμη μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.