Η Samsung είχε ανακοινώσει δυο νέα Galaxy A series smartphones, το Galaxy A15 και το Galaxy A25 τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα εν λόγω handsets φέρουν ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για τα πρώτα Samsung smartphones με One UΙ 6.0 (εκτός από το S23 FE).

Μόλις την περασμένη χρονιά, το Samsung Galaxy A24 ήταν το φθηνότερο Samsung smartphone με 4 μεγάλες ενημερώσεις του Android, όπως και το Galaxy A25, ωστόσο η Samsung πλέον υπόσχεται τον ίδιο αριθμό ενημερώσεων και στο Galaxy A15.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δείχνει ότι η εταιρεία πλέον εγγυάται τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android σε Galaxy smartphones οποιουδήποτε εύρους τιμής, δίνοντάς της ένα σαφές προβάδισμα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές smartphone συσκευών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Galaxy A15 θα πάρει και ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε ολόκληρα χρόνια.

ΔΕΗ 4all: Κάνε τη μετάβαση για Γενάρη – σε ρίχνει σε Γ1

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.