Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Meta (πρώην Facebook) δείχνει ένα έξυπνο ρολόι με αποσπώμενη οθόνη και με βάση αυτή την πατέντα, ένας καλλιτέχνης δημιούργησε κάποια τρισδιάστατα renders που δείχνουν το ρολόι – Meta Band, σε όλο του το μεγαλείο.

Meta Band

Αν και δεν αναφέρεται επίσημα, δεν θα ήταν επισφαλές να υποθέσουμε ότι το gadget θα φέρει το όνομα Meta Band. Τα renders που δημιούργησε ο Sarang Sheth και αναρτήθηκαν στο Yanko Design δείχνουν το ρολόι με πολύ αντισυμβατικό σχέδιο.

Ας πούμε έχει κορδόνια αντί για λουράκι που θα του επιτρέπουν να φοριέται άνετα για μεγαλύτερες περιόδους. Η οθόνη φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, με notch στην κορυφή που φιλοξενεί μια selfie κάμερα, για βιντεοκλήσεις εν κινήσει.

Το Meta Band θα έρχεται λογικά με ενσωματωμένες λειτουργίες για το Facebook και το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν γρήγορα τις λήψεις τους σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Meta Band

Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Band είναι ότι ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει ολόκληρη τη συσκευή από τη βάση και να τη χρησιμοποιήσει ως κάμερα ή ίσως και ως smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.