Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Honor Band 6 να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για το πρώτο full-screen smartband στο κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι έχει μεγάλη οθόνη αντίστοιχη με αυτή ενός smartwatch, αλλά διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός fitness band. Μετράει τα βήματα και τις θερμίδες, τσεκάρει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, παρακολουθεί τον ύπνο και σου προτείνει τρόπους να βελτιώσεις την ποιότητα ύπνου. Παρ’ όλα αυτά, η τιμή του παραμένει σε χαμηλά επίπεδα – δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ.

Μην αγχώνεσαι!

Μπορεί το Honor Band 6 να έχει ωραίο design, κυκλοφορεί σε τρία όμορφα χρώματα – ρόζ, μαύρο, και γκρι, και να είναι εύκολο στο χειρισμό, αλλά μέσα του κρύβει ισχυρό hardware που βοηθάει στη μείωση του άγχους. Το smartband παρακολουθεί και αναλύει τα μοτίβα του καρδιακού ρυθμού, και παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τα επίπεδα του άγχους. Αν διαπιστώσει ότι είναι αυξημένα, προσφέρει εύκολες αναπνευστικές ασκήσεις, που καθοδηγούν αποτελεσματικά και βοηθούν στη μείωση της έντασης και την ανακούφιση από το άγχος, ανά πάσα στιγμή.

Χτύποι της Καρδιάς

Εκτός από το άγχος, χάρη στην τεχνολογία καρδιακού ρυθμού TruSeen™ 4.0 το Honor Band 6 παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό με ακρίβεια, 24 ώρες την ημέρα. Αν εντοπίσει ότι ο καρδιακός ρυθμός είναι πολύ υψηλός ή πολύ χαμηλός εμφανίζει σχετική ειδοποίηση, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, αν αυτό φυσικά είναι αναγκαίο.

Ο Personal Trainer στο χέρι σου!

Η καλή λειτουργία της καρδιάς συνδέεται με την καλή φυσική κατάσταση, που με τη σειρά της απαιτεί φυσική δραστηριότητα, είτε αυτή είναι η έντονη άσκηση, είτε το περπάτημα, είτε οι απλές εργασίες στο σπίτι και στη δουλειά. Το Honor Band 6 βοηθά στη διαρκή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Υποστηρίζει 10 δημοφιλείς τρόπους προπόνησης – τρέξιμο, περπάτημα, ή ποδηλασία σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, εσωτερική κολύμβηση, ελλειπτικό, κωπηλατικό, και το free πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το Honor Band 6 καταγράφει τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες, τον ρυθμό της άσκησης, τον καρδιακό ρυθμό, και άλλα χρήσιμα δεδομένα, και βοηθά στη βελτίωση των προπονήσεων για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων, κάθε φορά. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην εμφάνιση πέντε ζωνών καρδιακού ρυθμού – Warm-up, Fat-burn, Aerobic, Anaerobic και Extreme, που βοηθούν στη διατήρηση της έντασης της άσκησης σε ιδανικά επίπεδα. Αν ο καρδιακός ρυθμός πλησιάζει την Extreme ζώνη το smartband δονείται για να ενημερώσει τον χρήστη ότι πρέπει να μειώσει την ένταση της άσκησης.

Με 10 λεπτά φόρτιση έχεις μπαταρία για 3 ημέρες!

Πόση μπαταρία καταναλώνουν όλα αυτά; Το Honor Band 6 έχει μπαταρία που προσφέρει μέχρι και 14 ημέρες αυτονομία, με μία μόνο φόρτιση. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της εταιρείας, 10 λεπτά φόρτισης παρέχουν 3 ημέρες χρήσης, ενώ η πλήρη φόρτιση επιτυγχάνεται σε μόλις 80 λεπτά.

Θες να μάθεις περισσότερα για το Honor Band 6; Μία αναζήτηση στο Google επιστρέφει αμέτρητα αποτελέσματα. Αν θες να το δεις από κοντά, πριν το κάνεις δικό σου, επισκέψου ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ή ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.