Έχουμε μάθει ήδη πολλά για το Samsung Galaxy Fold 2, αλλά το θέμα με το design παραμένει λίγο στον αέρα. Τα τελευταία leaks είχαν δείξει ότι τελικά θα έχει εσωτερική οθόνη με punch hole και εξωτερική πλήρη οθόνη.

Εχθές ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε ένα render που αποκαλύπτει τον “τελικό” σχεδιασμό του Samsung Galaxy Fold 2 ή τουλάχιστον που θα είναι τοποθετημένο το punch hole και τα module.

Η εσωτερική notchless οθόνη των 7,7 ιντσών έχει μέτρια bezels και η Samsung έχει τοποθετήσει το punch hole κεντρικά στο δεξί τμήμα του smartphone. Όπως τονίζει και ο leaker, στην αρχή φαίνεται περίεργο, αλλά είναι το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί η selfie κάμερα χωρίς να αυξηθεί το πάχος του foldable.

Το αριστερό τμήμα του Samsung Galaxy Fold 2 έχει εξωτερικά την 6,23 ιντσών οθόνη μαζί με μία κάμερα σε punch hole, και γι’ αυτό δεν χωράει το module της selfie σε αυτή τη μεριά. Από την άλλη, στο δεξί τμήμα υπάρχει το module των καμερών που είναι τοποθετημένο στην πάνω γωνία, άρα η μόνη λύση ήταν να μπει το εσωτερικό punch hole στο κέντρο του δεξιού τμήματος.

Samsung Galaxy Fold 2 punch hole and module position

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.