Skip to content

Αυτό είναι το design του Realme Watch που θα έχει αυτονομία 7 ημέρες

Κοινοποίηση:
Realme Watch Leak

Ο CEO της κινέζικης κατασκευάστριας, Madhav Sheth, έδωσε τον προηγούμενο μήνα ένα μικρό tease για το επερχόμενο smartwatch της εταιρείας, υποσχόμενος ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τώρα, το XDA Developers δημοσίευσε λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme Watch και μία σειρά από φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το έξυπνο ρολόι.

Το Realme Watch θα έχει τετράγωνη LCD οθόνη 1,4 ιντσών με ανάλυση 320×320 pixels και δεν θα τρέχει Wear OS, αλλά μία τροποποιημένη έκδοση του λειτουργικού που δημιούργησε η ίδια η εταιρεία.

Η μπαταρία του Realme Watch θα έχει χωρητικότητα 160mAh και θα προσφέρει αυτονομία 7 ημέρες με 24ωρη παρακολούθηση του ρυθμού της καρδιάς. Επιπλέον, το έξυπνο ρολόι θα διαθέτει SpO2, επιταχυνσιόμετρο, GPS, και Bluetooth 5.0.

Το Realme Watch θα μπορεί να παρακολουθεί 15 είδη άσκησης, θα επιτρέπει τον έλεγχο της μουσικής που ακούει ο χρήστης στο κινητό του, καθώς και τη χρήση της κάμερας του smartphone στο οποίο είναι συνδεδεμένο.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό όσον αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης, τις αγορές διάθεσης, και την τιμή του Realme Watch.

Πηγή: XDA Developers

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Tags: Realme
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.