Λίγο πριν τη διάθεση νέων iPhone συσκευών, οι κατασκευαστές θηκών επενδύουν σημαντικά χρήματα στην ανεύρεση πληροφοριών που αφορούν τα designs των συσκευών για να είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες οι οποίες θα μπορέσουν να διαθέσουν συμβατές συσκευές. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται επακριβείς κλώνοι μελλοντικών iPhone συσκευών, σαν αυτά δηλαδή που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.

iphone 15

Η ιστοσελίδα macrumors κατάφερε να βρει μια ομάδα dummy μοντέλων που αναπαριστούν με τον καλύτερο τρόπο τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, δηλαδή τα τέσσερα νέα iPhones που αναμένουμε η Apple να ανακοινώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

iphone 15

Ειδικότερα, τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro μοιάζουν με τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro αν και υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Πλέον δεν υπάρχει θύρα Lightning, καθώς η Apple θα υιοθετήσει το USB-C. Μια άλλη αλλαγή, μικρή, αφορά το design, με ακόμη πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Οι πληροφορίες θέλουν τα iPhone 15 Pro να διαθέτουν τιτάνιο, αντί για ανοξείδωτο ατσάλι.

iphone 15

Και τα τέσσερα μοντέλα θα έρθουν με Dynamic Island αντί για εγκοπή, που ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος του notch στη σειρά της εταιρείας. Οι κάμερες μοιάζουν οι ίδιες χωρίς σημαντικές αλλαγές, αν και το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να εξοπλιστεί με periscope φακό με ως 6x optical zoom. iPho

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.