Αν η Huawei συνεχίσει με το σύνηθες χρονοδιάγραμμα διάθεσης συσκευών, αργότερα μέσα στο χρόνο θα προβεί στην παρουσίαση της σειράς Mate 30. Προς το παρόν ελάχιστα είναι γνωστά για τη συγκεκριμένη σειρά, το Letsgodigital επισημαίνει όμως ότι έχει ανακαλύψει σχετική πατέντα, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο design.

Σύμφωνα με το Letsgodigital, τα επόμενης γενιάς smartphones της Huawei θα περιλαμβάνουν τριπλή κάμερα, όπως συμβαίνει και με τις ήδη υπάρχουσες στην αγορά ναυαρχίδες. Αλλά όμως η Huawei, έχει επιλέξει το οριζόντιο setup. Και από το σχήμα του αισθητήρα στα δεξιά, γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία 10x lossless zoom. Η κεντρική και η αριστερή κάμερα, θα είναι η μια η κύρια και η άλλη η wide angle. Στα αριστερά βρίσκεται το σύστημα laser autofocus και ένα LED flash.

Ο λόγος της τοποθέτησης της κάμερας σε οριζόντια διάταξη είναι ότι υπάρχει μια δευτερεύουσα οθόνη στο πίσω μέρος. Όταν τοποθετείται με την οθόνη προς τα κάτω, το μικρό panel θα λειτουργεί ως always on display, δείχνοντας σχετικές πληροφορίες όπως την ώρα και τον καιρό.  Φυσικά, θα παρέχει και ένα μεγάλο πλήθος γρήγορων ρυθμίσεων. Και μια άλλη χρηστική λειτουργία, είναι κατά τις selfies που θα λαμβάνεις με τις κάμερες στο πίσω μέρος. Και αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στη Huawei να προσφέρει πολλές περισσότερες λειτουργίες, που προς το παρόν δεν είναι εφικτές στις μπροστινές κάμερες.

Το design που βλέπουμε στις εικόνες, περιλαμβάνει edge to edge οθόνη καθώς και μια πολύ μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της. Από ότι φαίνεται, η Huawei έχει αντικαταστήσει την μπροστινή selfie κάμερα με έναν dedicated Time of Flight αισθητήρα.  Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι θα υποστηρίζει 3D facial recognition σύστημα. Βέβαια, θα υπάρχει και σαρωτής εντός οθόνης. Η θύρα των 3.5 mm για τα ακουστικά διατηρείται, όπως και το USB Type C.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.