Αν και πολλά δημοφιλή apps έχουν ήδη dark modes, το Facebook χρειάζεται τον χρόνο του. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το dark mode για τα Instagram, Messenger, Facebook Lite και WhatsApp, αλλά το κυρίως Facebook app ακόμη περιμένει. Σήμερα, τα screenshots που δημοσιεύονται αποκαλύπτουν το dark mode και ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

 Τα screenshots από κάτω δείχνουν το dark mode στο stable Facebook app για Android. Θα διαθέτει ένα manual toggle και τη δυνατότητα χρήσης του system setting του Android 10. Η υλοποίηση του dark mode είναι παρόμοια με αυτή που έχουμε δει από άλλες εφαρμογές, επιλέγοντας το dark gray αντί για το pure black.

Επιπλέον, το digital wellbeing feature του Facebook, το Time on Facebook αρχίζει να λαμβάνει έναν ριζικό ανασχεδιασμό. Το feature θα δώσει στους ανθρώπους τα κατάλληλα εργαλεία για να διαπιστώσουν πόσο χρόνο ξοδεύουν στην υπηρεσία. Το νέο UI, διαθέτει grid layout για τα διάφορα sections.

Τέλος, έρχεται και ένας ενσωματωμένος tracker για περιπτώσεις Covid 19 που έχουν αναφερθεί στην ίδια περιοχή με εσένα. Πάντως, δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα, για το πότε το facebook θα διαθέσει τα χαρακτηριστικά αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.