Το Lenovo Legion θα είναι το επόμενο πραγματικά δυνατό gaming smartphone που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από τα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά του που έχουν διαρρεύσει ή και επιβεβαιωθεί.

Χάρη στο XDA Developers που ανακάλυψε ένα βίντεο στο οποίο κάνει την εμφάνιση του το gaming smartphone, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το ξεχωριστό design του Lenovo Legion.

Lenovo Legion Gaming Smartphone

Στην πλάτη του smartphone υπάρχει το σήμα της Legion και κεντρικά τοποθετημένο βλέπουμε το LED flash. Επίσης, σχεδόν στο κέντρο του Lenovo Legion η εταιρεία έχει τοποθετήσει τη διπλή 64MP+16MP κάμερα, ενώ η 20MP selfie είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό στην “πάνω” πλευρά και διαθέτει LED flash.

Το Lenovo Legion έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο χρήστης να το κρατά με άνεση οριζόντια kai να βιώνει μία καλύτερη εμπειρία gaming. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία τοποθέτησε σε αυτό το σημείο τις κάμερες, και γενικότερα οποιοδήποτε hardware κουβαλάει το smartphone.

Σύμφωνα με το υλικό που ανακάλυψε το XDA Developers, το Lenovo Legion θα διαθέτει δύο θύρες USB type-C, με τη δεύτερη να είναι τοποθετημένη στα πλευρικά του gaming smartphone ώστε ο gamer να μπορεί να το φορτίζει καθώς παίζει. Επιπλέον, το Lenovo Legion έχει δύο ηχεία κρυμμένα στις πλευρές του, 1.4cc chamber για καλύτερο ήχο, και dual heat pipe για πιο αποδοτική ψύξη.

Τέλος, σύμφωνα με την πηγή, το Lenovo Legion θα έχει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, LPDDR5 μνήμη RAM, 144Hz ρυθμό ανανέωση και 270Hz touch sampling στην οθόνη, και θα τρέχει το ZUI 12 aka Legion OS που είναι βασισμένο σε Android 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.