Ένα βίντεο 11 λεπτών δημοσιεύθηκε σήμερα του Android 10 Qeen Cake να τρέχει πάνω στο Samsung Galaxy S10+ δημοσιεύθηκε σήμερα. Το βίντεο προέρχεται από τον Πορτογάλλο Youtuber Didu Rocha. Στο βίντεο αναφέρεται στις βασικές αλλαγές που έγιναν στο One UI 2.o στο Samsung Galaxy S10+ και πως αυτό συγκρίνεται με το One UI 1.0.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που δείχνει ο Didu στο βίντεο είναι το νέο σύστημα των gesture navigation. Πρόκειται για τα gestures που η Google εισήγαγε στο Android 10. Έχει και το back button gesture που ενεργοποιείται με swipe από την αριστερή ή δεξιά πλευρά και το swipe up που πάει στη home screen.

Quick Settings

Το επόμενο νέο feature που δείχνει είναι τα Quick Setting tiles. Η Samsung φαίνεται ότι κρατά την αισθητική που εισήγαγε με το One UI με το νέο update. Αυτή τη φορά, η Samsung το επεκτείνει για να καλύψει πλέον ολόκληρη την οθόνη. Φαίνεται ότι μετακινούν το ρολόι προς τα πάνω και απλά προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρη την οθόνη. Και αυτό είναι καλό και κακό. Από την μια πλευρά εξαλείφει την one handed προσέγγιση που η Samsung προωθεί με το One UI, αλλά από την άλλη, επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί όλο το χώρο στην οθόνη, πόσο μάλλον όταν οι συσκευές είναι τόσο μεγάλες.

Στη συνέχεια έχουμε τα νέα security settings. Ο λόγος για τα local και πάνω από αυτό το Section Privacy. Υπάρχουν, όπως θα δεις, νέα Android privacy features που η Samsung πρόσθεσε στο Android 10. Αν και δεν τα παρουσιάζει, είναι πιθανόν ότι τα νέα features να επιτρέπουν περισσότερο έλεγχο όσον αφορά τα permissions και τα location settings. Αυτά, είναι στις περισσότερες Android 10 συσκευές, επομένως δεν είναι χαρακτηριστικά που τα βρίσκεις μόνο στη Samsung.

Μερικά άλλα features που μπορείς να εντοπίσεις βλέποντας το βίντεο, είναι στη πράξη ορισμένα χαρακτηριστικά που η Samsung φαίνεται ότι θα φέρει στο galaxy S10 με αυτό το update, όπως το Link to Windows, χαρακτηριστικό στο οποίο η Microsoft και η Samsung συνεργάστηκαν. Όσο κάνει swipe μπορείς επίσης να δεις συντόμως ότι η Samsung έφερε και τον native screen recorder στο Galaxy S10.

Σύμφωνα με το XDA Developers, ένας από τους λόγους που πιστεύει ότι πρόκειται για μια έγκυρη build του Android 10 με το One UI 2.0 είναι η ειδοποίηση που εμφανίζεται στα notification settings. Σύμφωνα λοιπόν, με την ιστοσελίδα, άλλες παρόμοιες builds που είχε δοκιμάσει εμφάνιζαν μια ειδοποίηση από “SecurityLogAgent.” Εμφανιζόταν πάντοτε και δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.