Η Google διέθεσε το Android 10 για τα Pixel smartphones νωρίτερα φέτος, αλλά θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φθάσει σε κάθε smartphone, καθώς ο κάθε κατασκευαστής θα θελήσει να προσθέσει τη δική του πινελιά. Τα προηγούμενα χρόνια, ένα πράγμα για το οποίο η LG δεν φημιζόταν, ήταν η γρήγορη διάθεση ενημερώσεων στις συσκευές της και αν και αυτά τα screenshots ίσως αναπτερώσουν τις ελπίδες σας ότι η LG έγινε πιο γρήγορη, στην ουσία δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

Τα screenshots αυτά δημοσιεύθηκαν σε ένα Κορεατικό forum και δείχνουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες νέες προσθήκες στο Android 10 σε ένα LG V50 ThinQ. Το πιο αγαπημένο feature του Android 10, το dark mode περιλαμβάνεται όντως στο update της LG αν και δεν το βλέπουμε σαν ένα Quick Settings toggle όπως στα Pixel smartphones. Επιπλέον δεν υπάρχουν ενδείξεις gesture navigation. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο Android 10 update είναι η μετάβαση στο LG UX 9.1, που ανανεώνει ριζικά το notification tray και τα quick settings menu.

Η ομοιότητα με το Samsung One UI είναι εμφανής και στο Settings app, όπου τα settings είναι οργανωμένα σε κατηγορίες. Η Home screen βλέπει επίσης μια μικρή αλλαγή, με νέα εικονίδια για ορισμένα apps και μεγαλύτερο font size.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.