Πολλοί από εμάς θα θέλαμε το Spotify να προβεί στο ριζικό ανασχεδιασμό ολόκληρου του interface, κάνοντάς το σημαντικά πιο smooth, την ίδια στιγμή που βελτιώνει την πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του app. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει, τουλάχιστον όχι σύντομα. Αντίθετα, βελτιώνει το app και ιδίως την Homescreen. Πιο συγκεκριμένα, το Spotify δοκιμάζει ένα νέο section στη homescreen με προτάσεις.

Το νέο section ξεκινά με χαιρετισμό— Good morning, afternoon, evening — και περιλαμβάνει ένα compact πλέγμα από έξι προτεινόμενες playlists που θα είναι ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, με το νέο section έχεις ως 12 playlists, σε σχέση με το ήδη υπάρχον interface που σου δείχνει 7-9. Το νέο interface του Spotify αποτελεί μια server side αλλαγή και φαίνεται ότι είναι πολύ περιορισμένη προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.