Νωρίτερα φέτος, οι developers πίσω από τον δημοφιλή VLC media player διέθεσαν την VLC 3.3.0 beta για Android. Η beta έκδοση είχε διαθέσει ένα ριζικά ανανεωμένο design, μια navigation μπάρα στο κάτω μέρος, καλύτερη υποστήριξη για τα gesture navigation του Android και πολλά νέα UI tricks και animations που κάνουν το app να δίνει την αίσθηση μιας native εφαρμογής. Πλέον, οι developers έχουν ξεκινήσει τη διάθεση της VLC 3.3 στο Play Store, που φέρνει όλες αυτές τις αλλαγές στο stable κανάλι.

Όπως εξηγεί ένα πρόσφατο blog post, ο VLC 3.3 φέρνει ένα νέο UI που υπακούει στα Material Design specifications της Google και διαθέτει μια navigation μπάρα στο κάτω μέρος για πιο εύκολη πρόσβαση σε διάφορες επιλογές. Το dark mode στην εφαρμογή έχει βελτιωθεί, ενώ και το εικονίδιο είναι ανανεώμενο, όπως και το design του audio player που δείχνει την συνολική πρόοδο της σειράς αναπαραγωγής. Αλλά και ο video player έρχεται με ένα πιο σύγχρονο look.

Το lock player feature στον video player έχει βελτιωθεί και μπορείς πλέον να κλειδώσεις τον προσανατολισμό ή να κλειδώσεις ολόκληρη την οθόνη από τις advanced επιλογές. Επιπλέον, όλα τα διαφορετικά κομμάτια ήχου του video μπορούν πλέον να αλλάχθούν από ένα μέρος και το download υποτίτλων έχει ανανεωθεί για να δώσει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία.  Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.