Η Samsung δεν είναι πλέον εταιρεία που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το design των smartphone συσκευών της έχει ωριμάσει και κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα εμφανές στη σειρά Samsung Galaxy S συσκευών και Galaxy Note. Τόσο το Samsung Galaxy S10 όσο και το Galaxy Note 10 είναι smartphones έχουν curved οθόνες και εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό, εκτός από το να συμβάλλουν στην ομορφιά του design .

Να κάνουν πιο άνετο το κράτημα στο χέρι, ενώ επιτρέπουν και στη Samsung να μειώσει τα bezels στη κάθε πλευρά της οθόνης. Το design της σειράς είναι φανταστικό και έχει γίνει το χαρακτηριστικό – υπογραφή των Samsung flagship smartphone. Βέβαια κάτι τέτοιο, ίσως αλλάξει σύντομα, αν το νέο αυτό leak είναι αληθές.

Όσο και υπέροχη να φαντάζει Infinity Display της Samsung, η εταιρεία επεξεργάζεται κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με έναν έγκυρο leaker, η Samsung φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα Infinity display που αλλάζει ριζικά το design. Αντί να υπάρχουν curved edges στο πλάι του smartphone, η νέα αυτή Infinity Display θα έχει flat πλευρές με curved άκρες στην κορυφή και στο κάτω μέρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.