Η Sony αποκαλύπτει επισήμως σήμερα το design του Sony PlayStation 5. Μετά από σχεδόν μια ολόκληρη ώρα ανακοινώσεων PS5 παιχνιδιών, η Sony αποκάλυψε το hardware design, το οποίο έρχεται στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου για να ταιριάξει με το νέο controller.

Το PS5 στέκεται κάθετα και περιλαμβάνει δυο εκδόσεις, μια με 4K Blu-ray drive και μια pure Digital Edition. Η αφαίρεση του drive στο PS5 σημαίνει ότι η Digital Edition θα είναι και φθηνότερη, αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε τις τιμές.

Το PS5 μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια κάτω από τηλεόραση ή monitor. Η Sony δημιούργησε μάλιστα και ένα stand που λειτουργεί προς κάθε κατεύθυνση. Στη κορυφή διαθέτει τρύπες για να γίνεται η αποφυγή της θερμοκρασία, ενώ περιλαμβάνει θύρες USB A και USB C μπροστά.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και ένα πλήθος αξεσουάρ για το PS5, όπως έναν DualSense charging station, μια νέα HD camera και ένα Pulse 3D ασύρματο headset, χωρίς βέβαια να ανακοινώνει την τιμή τους ή αν θα καταφθάσουν μαζί με τις νέες κονσόλες.

Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε έναν οχταπύρηνο  AMD Zen 2 CPU και μια custom AMD RDNA 2-based GPU. Μάλιστα, έχει αναπτύξει μια proprietary λύση SSD για να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Ο SSD θα παρέχει 825GB αποθηκευτικού χώρου και 5.5GB/s επιδόσεων, ενώ η εταιρεία απαιτεί να εγκατασταθούν στον εσωτερικό SSD για να εκμεταλλευθούν τις πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.