Το κανάλι Front Page Tech μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα τα πρώτα renders του Google Pixel Fold, το οποίο ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή πυρετωδώς από την Google. Η εταιρεία έχει ονομάσει το project Google Passport και η συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για 1.799 δολάρια.

pixel fold

Στην εξωτερική πλευρά της συσκευής ο χρήστης θα συναντήσει μια οπή για την 9.5MP selfie κάμερα. Τα ηχεία θα βρίσκονται στη κορυφή και στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στο πλάι. Δεν υπάρχει σαρωτής κάτω από την οθόνη. Όσον αφορά το σύστημα κάμερας, αν και αυτό μοιάζει με τη σειρά Pixel 7 θα είναι διαφορετικό.

Προηγούμενες φήμες από τον Ross Young, (CEO της Display Supply Chain Consultants) τόνιζαν ότι το Pixel Fold θα διαθέτει μια 7.6 ιντσών εσωτερική οθόνη με 120Hz refresh rate και το panel θα έχει δημιουργηθεί από τη Samsung, η οποία θα είναι και η πηγή της εξωτερικής 5.8 ιντσών οθόνης. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι το project έχει ξεκινήσει και σταματήσει τόσες φορές, οπότε πληροφορίες για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.