Μια νέα φωτογραφία δημοσιεύεται σήμερα η οποία δείχνει την μπροστινή πλευρά του OnePlus 7 smartphone που ετοιμάζει η OnePlus. Όσον αφορά το πάνω bezel, είναι αυτό το οποίο τραβά αμέσως το βλέμμα, επειδή ακριβώς είναι ιδιαίτερα λεπτό. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το design αυτό που βλέπουμε στην εικόνα είναι εφικτό με την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία.

Στη πράξη, η αδελφή εταιρεία της OnePlus, η Oppo, είχε παρουσιάσει το εντυπωσιακό Oppo Find X και δεδομένου ότι οι δυο εταιρείες μοιράζουν συχνά το design και την τεχνολογία, ένα OnePlus smartphone με sliding design δεν είναι καθόλου απίθανο.  Αν παρατηρήσεις καλά τη θήκη της φωτογραφίας, θα διαπιστώσεις ότι διαθέτει μια οπή για τη selfie κάμερα, επομένως φανταζόμαστε ότι αυτή θα ξεπροβάλλει πίσω από το smartphone.

Πολλοί από εσάς θα πιστέψατε ότι είναι απλά ένα Oppo Find X με ένα wallpaper της OnePlus. Ωστόσο υπάρχουν μερικές αξιοπρόσεχτες διαφορές. Όπως ότι το ακουστικό, είναι αρκετά πιο ψηλό και πιο ευρύ σε σχέση με του Oppo Find X. Αν όλα πάνε όπως τα προγραμματίζει η OnePlus, η συσκευή θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.