Η Samsung αναμένεται να διαθέσει ένα foldable smartphone στις αρχές του 2019, με πηγές να υποστηρίζουν ότι θα διαθέτει συνολικά τρεις οθόνες, όπως είχαμε δει εδώ πριν από λίγες ημέρες, στο techmaniacs.gr.

Σήμερα, δημοσιεύθηκε ένα concept για το πως ίσως θα μοιάζει η εν λόγω συσκευή. Συγκεκριμένα, φέρει τρεις ξεχωριστές οθόνες, μια των 6.4 ιντσών ultra HD που λειτουργεί σε folded mode και στο οποίο ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Galaxy X σαν ένα κανονικό smartphone.

Η δεύτερη και η τρίτη οθόνη είναι των 6.5 ιντσών QHD και με τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σαν ένα laptop. Όταν ενεργοποιείτε το laptop mode του  Samsung Galaxy X τότε ολόκληρο το UI αλλάζει σε Samsung Dex. Είναι απίθανο μια τόσο εντυπωσιακή συσκευή να καταφθάσει στην αγορά, ωστόσο το Galaxy X θα είναι εδώ μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.