Αν τυχαίνει να είσαι χρήστης κάποιου από τα OnePlus 9 μοντέλα και κυρίως του OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο bug, με ένα από τα native apps της OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για το native Media Storage app που έρχεται προεγκατεστημένο στα OnePlus smartphones και το οποίο για κάποιον λόγο γεμίζει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Πολλοί ήδη έχουν προβεί σε σχετικές δημοσιεύσεις στο Twitter, Reddit, OnePlus forum για να τονίσουν ότι το Media Storage καταλαμβάνει πάνω από 100GB χώρο.

O Artem Russakovskii είναι ένας από αυτούς, ιδρυτής και κάτοχος του androidpolice.com, ο οποίος επισημαίνει ότι και μετά την εκκαθάριση ρουτίνας του Google Photos που έκανε, το OnePlus 9 έδειχνε τη συσκευή γεμάτη. Το reboot του smartphone δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι.

Από την μεριά του το Media Storage app δεν αναφέρει τι ακριβώς καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο, μια θεωρία είναι ότι οι αριθμοί είναι απλά λάθος, με το app να κολλάει στην προηγούμενη ένδειξη και να μην εμφανίζει σωστά την κατανάλωση. Από την άλλη βέβαια, επιβραδύνονται και οι επιδόσεις.

Από όσα είναι γνωστά, μέχρι σήμερα, το πρόβλημα φαίνεται να σχετίζεται με την OnePlus Gallery. Πολλοί αναφέρουν ότι μετά το άδειασμα του Recenttly Deleted folder, το πρόβλημα λύθηκε όχι όμως για όλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.