Το μπλοκάρισμα των online διαφημίσεων και των trackers είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Απλά εγκαθιστάς το σωστό add on του browser και επαναλαμβάνεις την διαδικασία για κάθε browser που χρησιμοποιείς. Αλλά, πλέον, υπάρχει μια νέα εφαρμογή, η οποία κάνει πιο εύκολη την διαδικασία του μπλοκαρίσματος των διαφημίσεων , σε επίπεδο συσκευής, ακόμη και πριν ξεκινήσεις το browsing στο διαδίκτυο.

Μπορεί να γνωρίζεις ήδη το Ghostery, που δημιουργεί τα Ghostery browser extensions που μπορεί να μπλοκάρει εταιρείες από το να σε παρακολουθούν και ταυτόχρονα μπλοκάρει και τις διαφημίσεις. Αλλά αντί να εγκαταστήσεις τα browser extensions, η Ghostery σου δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός νέου προϊόντος, που ονομάζεται Ghostery Midnight.

Για 14 δολάρια το μήνα, μετά από ένα trial 7 ημερών, θα έχεις ένα Windows 10 app το οποίο θα σου επιτρέπει το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων ακόμη και πριν ανοίξεις τον browser. θα μπορείς να μπλοκάρεις τους trackers και τις διαφημίσεις, ενώ ακόμη θα μπορείς να ενεργοποιήσεις και το ενσωματωμένο VPN, για προηγμένη ασφάλεια.

Ωστόσο, η συνδρομή είναι ακριβή, 168 δολάρια για έναν ολόκληρο χρόνο, αν και η εταιρεία ανέφερε ότι έρχεται και φθηνότερη έκδοση μέσα στο χρόνο με πιο περιορισμένα χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.