Τους τελευταίους μήνες, οι χρήστες εντόπισαν ένα σημαντικό πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις που αφορούσαν τις ενημερώσεις από το Google Play Store. Όταν ένα app ενημερωνόταν στο Play Store, μια ειδοποίηση έλεγε στο χρήστη ότι η εν λόγω εφαρμογή ενημερώνεται. Οι χρήστες όμως πρόσφατα εντόπισαν ότι αυτή η ειδοποίηση δεν εμφανιζόταν τελευταία και λίγο μετά, ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την Google ότι πρόκειται περί feature. Ωστόσο, μπορείς να κατεβάσεις την εν λόγω εφαρμογή και να τις φέρεις πίσω.

Πολλοί χρήστες τις ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις μπορεί να τις θεωρούν μη σημαντικές, αν και άλλοι τις αντιμετωπίζουν ως χρήσιμες. Τα notifications αυτά, αποτελούσαν την υπενθύμιση ότι οι εφαρμογές ενημερώνονται στο background και σε κάποιους λειτουργούσε ως υπενθύμιση να ελέγξουν την εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, αν τις θέλεις πίσω, μπορείς να κατεβάσεις το νέο app του farmerbb.

Ειδικότερα, ο χρήστης με το AppNotifier μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένα app εγκαθίσταται για πρώτη φορά ή ενημερώνεται στη συσκευή του. Μπορείς να επιλέξεις αν αυτές θα εμφανίζονται για εφαρμογές του Play Store ή για apps τα οποία τα έχεις κάνει sideloaded εσύ. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση και στη χρήση της και παρέχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο feature που σε μερικούς μπορεί να λείπει. Αν ενδιαφέρεσαι για αυτό, μπορείς να το βρεις στο Github ή να το κατεβάσεις από το Google Play Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.