Αν θέλεις μια εναλλακτική λύση στο Google Maps η οποία να χαρακτηρίζεται από απίστευτη ακρίβεια, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο what3words. Όπως δηλώνει και η ονομασία του πρόκειται για μια υπηρεσία χαρτών, στην οποία η δημιουργοί του έχουν χωρίσει όλο τον κόσμο σε τετράγωνα 3×3 μέτρων και έχουν δώσει στο κάθε ένα έναν μοναδικό συνδυασμό λέξεων.

what3words

Στόχος, να επιτρέψει την όσο πιο επακριβή πλοήγηση γίνεται. Μπορεί να φαντάζει κάπως παράξενο το σύστημα, αλλά δίνοντας τις τρεις λέξεις που σου εμφανίζει σε κάποιον με τον οποίο έχεις κλείσει μια συνάντηση, δείχνεις ξεκάθαρα με ακρίβεια 3 μέτρων σε ποιο σημείο θέλεις να συναντηθείς.

Η υπηρεσία what3words μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο web στη διεύθυνση map.what3words.com ή μέσω του Android και του iOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.