Μπορεί το Netflix να έχει τη φήμη ότι ακυρώνει σειρές ωστόσο μια νέα έρευνα του Variety παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Μάλιστα, οι αριθμοί που αφορούν τις πλατφόρμες δεν διαφέρουν πολύ από την παραδοσιακή τηλεόραση, καθώς παντού ισχύει το ίδιο. Αν τα νούμερα είναι ικανοποιητικά σε σχέση με το κόστος παραγωγής αυτή η σειρά ανανεώνεται αν όχι ακυρώνεται.

Οι μεγάλες πλατφόρμες streaming όπως Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video, Max, Apple TV+, Peacock, Paramount+ είχαν συνολικά ένα ποσοστό ακύρωσης της τάξης του 12.2%. Η πιο βίαιη πλατφόρμα στις ακυρώσεις είναι το HBO Max με ποσοστό 26.9%. Ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου αποσύρθηκε μετά τη συγχώνευση Warner Bros με την Discovery.

Ακολουθούν οι πλατφόρμες Disney+ (21,1%), Paramount+ (16,9%) και Hulu (15,2%), για να φτάσουμε στο Netflix (10,2%). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix είναι η μοναδική πλατφόρμα που μείωσε το ποσοστό ακυρώσεων κάθε χρόνο από το 2020 ως το 2023. Οι Peacock, Prime Video και Apple TV+ είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά ακύρωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.