Τα έχουμε ξανά πει, καθώς το λανσάρισμα των Samsung Galaxy S23 πλησιάζει δεν έχουν μείνει πολλά να μάθουμε για αυτά, αλλά κάθε leak της τελευταίας στιγμής αξίζει όσο δέκα παλαιότερα leaks. Οπότε, ας ρίξουμε μία ματιά στη νέα Smart View θήκη που σχεδίασε η Samsung για το Galaxy S23 Ultra.

Φέτος, η γνωστή Smart View θήκη για το κορυφαίο μοντέλο της Galaxy S σειράς έχει μία ορθογώνια εγκοπή στην πάνω δεξιά μεριά στην οποία εμφανίζονται η ώρα, το επίπεδο της μπαταρίας, διάφορες άλλες πληροφορίες και ειδοποιήσεις, ενώ θα είναι δυνατή η εκτέλεση κάποιων ενεργειών.

Επιπλέον, στη Smart View θήκη του Samsung Galaxy S23 Ultra υπάρχει ειδική θέση για κάρτες και συγκεκριμένα στο κάλυμμα της οθόνης. Από τις εικόνες φαίνεται ότι το κενό είναι αρκετό για μία ή δύο το πολύ κάρτες συμβατικού μεγέθους. Τέλος, η θήκη θα είναι διαθέσιμη στα τέσσερα χρώματα της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.