Οι οθόνες με τα μεγάλα refresh rates έχουν γνωρίσει σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος μόνο είδαμε τουλάχιστον 9 νέα smartphones με panels που διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης εικόνας μεγαλύτερο από τα 60Hz. Σύμφωνα με το XDA, η Xiaomi πρόσθεσε  κώδικα στις τελευταίες και πιο πρόσφατες MIUI betas για μια ρύθμιση του refresh rate της συσκευή που όπως υποδεικνύει ο κώδικας κάνει πιο smooth τη συσκευή, ενώ ένα μικρότερο refresh rate εξοικονομεί ενέργεια.

Επιπλέον ο κώδικας υποδεικνύει ότι θα είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ των 60 και 120Hz ενώ προς το παρόν δεν αναφέρεται κάτι για ένα 90 Hz ρυθμό ανανέωσης. Το XDA developers κατάφερε να κάνει την ρύθμιση να εμφανιστεί στη συσκευή, αλλά από τη στιγμή που η οθόνη δεν λειτουργεί με μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης, η αλλαγή της ρύθμισης δεν έκανε κάτι. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορούμε να δούμε πως ακριβώς θα είναι αυτή όταν κυκλοφορήσει ένα smartphone με τέτοια οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.