Αν θυμάστε πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει στο internet η επίσημη πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει τον προσωπικό αριθμό πολίτη και πιο συγκεκριμένα το pa.gov.gr. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος επισκεφθεί την σελίδα αυτή στον browser θα διαπιστώσει ότι κάνει redirect στην επίσημη σελίδα του taxisnet άρα δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο δελτία ταυτότητας που δεν περιλαμβάνουν τον Π.Α. ισχύουν μέχρι την αντικατάστασή τους ή μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, εφόσον έχουν εκδοθεί πριν ή το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της κοινής υπουργικής απόφασης της παρ. 3. Η υποχρέωση της παρ. 1 δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις μη επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας έκδοσης Π.Α.»

Αν δεις αυτή την εικόνα, ο Google (Gmail) λογαριασμός σου έχει χακαριστεί

Όπως δηλώνει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης με κάθε ευκαιρία με τον ενιαίο προσωπικό αριθμό, θα καταφέρουμε να ενοποιήσουμε τα μητρώα του ελληνικού κράτους τα οποία πολλές φορές, λόγω λαθών, δημιουργούσαν προβλήματα στην ολοκλήρωση διαδικασιών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΟι ΗΠΑ ετοιμάζουν διαστημικό βενζινάδικο!
Επόμενο άρθροCosmote: Έχεις δωρεάν αριθμό για λήψη SMS και δεν έχεις ιδέα
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχει καταντήσει ανέκδοτο. Πραγματικά είναι γελοίο να το λένε 5 χρόνια τώρα και τον τελευταίο χρόνο να λένε όπου να ‘ναι ξεκινάει. Η κυβέρνηση παρωδία σε νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια. Ελλάδα -2.0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.