Η Samsung αναμένεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στη σειρά Galaxy S24 series. Το Ultra μοντέλο της οικογένειας θα καταφθάσει με μια ολοκαίνουργια κάμερα, ενώ το βασικό και το Plus μοντέλο θα εξοπλιστούν με πιο μικρά bezels και μια πιο ενεργειακά αποδοτική οθόνη.

galayx s24 ultra

Ο Ice Universe ισχυρίζεται σήμερα ότι το S24 Ultra θα εξοπλιστεί με μια flat οθόνη, σε αντίθεση με τους προκατόχους που έχουν κυρτή οθόνη στην αριστερή και δεξιά πλευρά. Μια flat οθόνη, έχει σαφή πλεονεκτήματα για πολλούς λόγους, όπως θα είναι πιο εύκολη η χρήση του S Pen στις άκρες αυτής. Ενώ θα επιτρέψει φθηνότερους screen protectors.

O tipster επισημαίνει ότι το S24 Ultra έχει διαστάσεις 162.3 x 79 x 8.6mm, που το κάνει πιο λεπτό και πιο κοντό από το S23 Ultra. Η οθόνη του, μάλιστα, θα μπορεί να φθάσει τα 2.200 nits peak brightness.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.