Η Samsung αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί κυρίως τους αισθητήρες της Sony για τις zoom κάμερες στα flagship smartphones της, ωστόσο η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζεται να μεταβεί στους ISOCELL αισθητήρες στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, έχει προβεί στην αίτηση κατοχύρωσης προστασίας των trademarks ISOCELL Zoom και ISOCELL Zoom Pro.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προηγούμενα flagship smartphones της σειράς Galaxy S χρησιμοποιούσαν τόσο Sony όσο και Samsung αισθητήρες, με το Galaxy S23 Ultra να διαθέτει αποκλειστικά τον 200MP ISOCELL της Samsung. Η εταιρεία δεν έχει προσθέσει ποτέ στο παρελθόν τον όρο zoom στα ονόματα των ISOCELL αισθητήρων.

Οι νέες καταχωρήσεις των trademarks αυτών μας κάνουν να αναρωτιόμαστε, αν η Samsung θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά setup κάμερας στη σειρά Galaxy S24, ιδίως στο S24 Ultra. Υπήρχαν φήμες ότι το Galaxy S24 Ultra θα χρησιμοποιήσει μια zoom camera με 150x zoom (μεταβαλλόμενο), με τις νέες ονομασίες να ενισχύουν την πιθανότητα η εταιρεία να αλλάξει τα πράγματα αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.