Το Sony Xperia 1 είχε αρχικά ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα. Η Sony βέβαια, ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο και σήμερα, βλέπουμε το Sony Xperia 2. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο καταφθάνει με αρκετά υψηλή οθόνη 21:9, αν και η διαγώνιος πλέον είναι μειωμένη, από τις 6.5 ίντσες στις 6.1 ίντσες. Σήμερα, τα περισσότερα flagships smartphones έρχονται εξοπλισμένα είτε με μεγάλη εγκοπή (iPhone XS), είτε με μικρή (Huawei P30 Pro), είτε με οπή στις γωνίες, όπως το S10. Η Sony βέβαια, από την μεριά της, παραμένει πιστή στα συνήθη bezels για ακόμη μια γενιά και φαίνεται ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της να το αλλάξει.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, η μεγαλύτερη αλλαγή λαμβάνει χώρα στο πίσω μέρος. Αντί, το τριπλό σύστημα κάμερας να βρεθεί στο κέντρο του panel όπως συνέβη παλαιότερα, η Sony το βάζει στην πάνω αριστερή γωνιά. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος αυτής της αλλαγής, αλλά υποψιαζόμαστε για την καλύτερη αυτονομία (προκειμένου να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία). Η Sony ίσως ετοιμάζει κάποιες αναβαθμίσεις στην κάμερα, αν και το πιθανότερο είναι να εξοπλιστεί με τις κάμερες του Xperia 1.

Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Snapdragon 855, με 6GB και 128GB storage, αν και δεν αποκλείεται να επιλέξει τα 8GB/256GB για να ανταγωνιστεί καλύτερα με άλλες συσκευές. Η ανακοίνωση της συσκευής προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.