Τα προηγούμενα χρόνια, τα Samsung Galaxy Ultra flagships διέθεταν την 10x optical zoom camera. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να εξοπλίζει το μοντέλο του 2024 με μια 5x periscope telephoto κάμερα. Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζεται και στα renders που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

s24 ultra

Αν και δεν μας λέει πολλά η φωτογραφία, είναι προφανές ότι η Samsung κάτι έχει αλλάjει. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, τότε μιλάμε για μια 5x zoom camera με 50MP αισθητήρα.

Μια 5x zoom κάμερα μπορεί να φαντάζει ως υποβάθμιση από τα 10x ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε καλύτερη φωτογραφία χάρη σε ένα συνδυασμό παραγόντων, όπως software processing, νέο αισθητήρα ή κάποια άλλη αλλαγή στο design. Τέλος, οι πληροφορίες το θέλουν να διατηρεί και το 100x hybrid zoom.

Cosmote Payzy: Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 40 ευρώ για να τα χαλάσεις σε Cosmote και Γερμανό για ΟΛΟΥΣ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.