Η αλήθεια είναι ότι η Google δεν έχει κάνει ιδιαίτερα εύκολη τη διαδικασία εγγραφής κλήσεων στα Android smartphones στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι το χαρακτηριστικό θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Google Phone app. Το XDA Developers κατάφερε να το ενεργοποιήσει στην έκδοση 44 του Google Phone app στο Pixel 4.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι θα δεις ένα button εγγραφής στο interface κατά τη διάρκεια που πραγματοποιείς μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση. Μπορείς στη συνέχεια να το πιέσεις και να ξεκινήσει η εγγραφή ή να το πατήσεις ξανά για να τερματίσεις την εγγραφή. Το XDA σημειώνει ότι μπορείς να ακούσεις τις ηχογραφημένες κλήσεις μέσω του αρχείου κλήσεων και να μοιραστείς το WAV αρχείο μέσω του ενσωματωμένου εικονιδίου.

Η Google πάντως σπεύδει να σημειώσει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς το feature βάσει της κείμενης νομοθεσίας, ενώ ο χρήστης στην άλλη πλευρά της γραμμής θα ακούει ένα ηχογραφημένο μήνυμα που θα τον ειδοποιεί ότι η κλήση ηχογραφείται. Δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιες συσκευές θα υποστηρίζεται, το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τα Pixel smartphones. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι το χαρακτηριστικό, κάνει την εμφάνισή του, λίγες εβδομάδες μετά την πληροφορία ότι η Xiaomi θα προεγκαθιστά το Google Phone app στις συσκευές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.