Αν έχεις παρακολουθήσει την OnePlus για αρκετά χρόνια, σίγουρα θα έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι οι συσκευές της δανείζονται πολλά στοιχεία από την Oppo. Και χρησιμοποιούμε τον όρο δανείζονται και όχι κλέβουν, γιατί στην ουσία η Oppo αποτελεί μητρική εταιρεία της Oneplus. Δυο πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα OnePlus 5T και OnePlus 6, τα οποία και τα δυο δείχνουν αρκετά όμοια με τα Oppo R11 και Oppo R15. Αλλά αυτή  η τάση έχει τις ρίζες της χρονικά πολλά χρόνια πριν. Για παράδειγμα, το αρχικό OnePlus One, είχε πολλά κοινά στοιχεία με το Oppo Find 7, ενώ το OnePlus X αποτελούσε μια αντιγραφή του Oppo Mirror 5.

 

Έχοντας κατά νου κάτι τέτοιο και με τα μέχρι τώρα στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη του OnePlus 6T, είναι ασφαλές να υποστηρίξουμε, ότι το Oppo R17 θα δωρίσει το design του στο OnePlus 6T. Οι υποψίες μας άλλωστε επιβεβαιώνονται και από την συσκευασία που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες του OnePlus 6T. Βάσει όλων αυτών, μπορούμε να διαπιστώσουμε πολύ καλά ως προς το τι να περιμένουμε από το OnePlus 6T. Δείτε την εικόνα που έχουμε συμπεριλάβει:

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι το OnePlus 6T και το Oppo R17 θα μοιραστούν το ίδιο design, όπως την εγκοπή σε μορφή σταγόνα για την ενσωμάτωση της μπροστινής κάμερας, ενώ θα δούμε και σαρωτή εντός οθόνης. Αν και κάποιοι είναι η αλήθεια ενοχλούνται από την εγκοπή, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι προτιμούν αυτή την μικρότερη. Και θα στεγάζει μόνο τη selfie κάμερα και τίποτε άλλο.

Μια από τις ερωτήσεις που παραμένουν ακόμη αναπάντητες όσον αφορά το OnePlus 6T είναι πόσες κάμερες θα διαθέτει. Το Oppo R17 είναι διαθέσιμο σε δυο μοντέλα, μια βασική έκδοση με δυο κάμερες πίσω και ένα Pro μοντέλο με τριπλή κάμερα, στα πρότυπα του P20 Pro. Ίσως, λοιπόν και το OnePlus 6T να εξοπλιστεί με τριπλή κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.