Το Google Photos είναι ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή υπηρεσία η οποία προσφέρει μια σουίτα ολοκληρωμένων εργαλείων για τη διαχείριση των φωτογραφίων σου. Αυτόματα συγχρονίζει τις φωτογραφίες στο cloud, διαθέτει πλήθος editing εργαλείων και πολλά άλλα που το καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες επιλογές. Ωστόσο όμως η Google μας δυσκόλεψε όλους μας όταν κατήργησε τον δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο.

Μια όμως πολύ καλή εναλλακτική χωρίς να ζητάει χρήματα είναι το Google Gallery, μια εφαρμογή η οποία δεν συνδέεται με το cloud, δεν έχει συνδρομές και δεν έχει κάποιο όριο στις φωτογραφίες που μπορείς να αποθηκεύσεις. Το όριο μόνο είναι ο χώρος της συσκευής σου. Δεν απαιτεί και internet μάλιστα

  • Ευκολία: Το Google Gallery εστιάζει στην απλότητα και στην ευκολία της χρήσης προσφέροντας ένα απλό user interface, αποτελώντας την ιδανική λύση για όσους θέλουν μια εφαρμογή να διαχειριστούν τις φωτογραφίες τους
  • Offline: Δεν απαιτεί internet για τη λειτουργία της, μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά online χωρίς να σου ζητά συγχρονισμό με το cloud.
  • Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία της γκαλερί τους επιλέγοντας την Google Gallery ως προεπιλεγμένη εφαρμογή, προσφέροντας μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για τη διαχείριση και την προβολή εικόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.