Η Xiaomi έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια μία παράξενη στρατηγική, κυκλοφορεί τα μοντέλα – ειδικά της βασικής της σειράς – με ό,τι σειρά βολέψει, αρκεί αν προλαβαίνει τους άλλους και να παίρνει τίτλους όπως “το πρώτο smartphone με το τάδε SoC”. Τα Xiaomi 13 δεν γλίτωσαν και η εταιρεία έχει αφήσει το Ultra στην αναμονή.

Αν και πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι τελικά το 13 Ultra υπάρχει και μάλιστα θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο, η κινέζικη κατασκευάστρια δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία του που θα ανακοινώσει το επερχόμενο τηλέφωνο. Πόσο μάλιστα, τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στην Κίνα και τις υπόλοιπες αγορές.

Όμως, ας είναι καλά τα leaks και οι υπάλληλοι που “κάνουν λάθη”. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για το αποτέλεσμα της βιασύνης κάποιου υπαλλήλου, αλλά το Xiaomi 13 Ultra έχει εμφανιστεί σε online κατάστημα λιανοπωλητή και σύμφωνα με την καταχώρηση θα κάνει κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου, στην Κίνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.