Η Samsung δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ένα video στο οποίο φαίνονται τα έξυπνα camera tricks που έρχονται στις συσκευές Samsung Galaxy S24 Series χάρη στις 200MP κάμερες και στον Snapdragon 8 Gen 3.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του ISOCELL Zoom Anyplace. Ειδικότερα η Samsung επισημαίνει ότι το χαρακτηριστικό αποκλειστικά αφορά τους 200MP αισθητήρες και μπορεί να κάνει zoom και να ακολουθεί το υποκείμενο ενός video την ίδια στιγμή που θα τραβά την full-frame zoomed-out σκηνή. Εν ολίγοις θα σου προσφέρει 4K video, ένα ζοομαρισμένο και ένα χωρίς zoom από μια μόνο κάμερα. Λειτουργεί στα 2x και 4x.

Παράλληλα η Samsung ετοιμάζει την τεχνολογία E2E AI Remosaic που υπόσχεται να μειώσει το χρόνο επεξεργασίας της εικόνας βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα. Στην ουσία θα κάνει κατά 2 φορές πιο γρήγορη τη λήψη μιας φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.