Τα Huawei Mate 60 σηματοδότησαν την αξιοσημείωτη επιστροφή της Huawei προσφέροντας το σημαντικό μερίδιο τους στην ανάπτυξη της αγοράς των smartphones, ιδιαίτερα στην Κίνα και σε άλλες περιοχές, ξεπερνώντας ακόμη και μεγάλους αντιπάλους όπως τα iPhone 15. Ωστόσο, παράλληλα με τις τεχνολογικές της εξελίξεις, η Huawei αντιμετώπισε νομικές προκλήσεις λόγω του ultrasonic fingerprint.

Προηγουμένως εμπλεκόμενη σε διαμάχες με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η Huawei αντιμετωπίζει τώρα ισχυρισμούς για νομικές συγκρούσεις με μια άλλη κινεζική εταιρεία τεχνολογίας. Πρόσφατες αναφορές υπαινίχθηκαν πιθανά ζητήματα μεταξύ της Huawei και της Huiding, ιδίως όσον αφορά την τεχνολογία ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων της πρώτης που είναι ενσωματωμένη κάτω από την οθόνη των Mate 60.

Αν και η Huawei αναπτύσσει ενεργά ιδιόκτητες τεχνολογίες για να μειώσει την εξάρτηση από εξωτερικούς προμηθευτές, όπως η καινοτομία της για το ultrasonic fingerprint, προέκυψαν ισχυρισμοί για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, οι έρευνες έχουν διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζοντας τις ανεξάρτητες προσπάθειες ανάπτυξης της Huawei και τη δέσμευσή της στην πρωτότυπη έρευνα και ανάπτυξη.

Οι εμπειρογνώμονες διευκρινίζουν ότι η χρήση της τεχνολογίας ultrasonic fingerprint από τη Huawei χρονολογείται από το μοντέλο Mate 20 Pro του 2019, αντανακλώντας την εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη πριν από κάθε υποτιθέμενη αμφισβήτηση. Επιπλέον, η Huawei έχει επιβεβαιώσει την ικανότητά της να αναπτύσσει ανεξάρτητα αλγόριθμους αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για καινοτομία χωρίς να παραβιάζει διπλώματα ευρεσιτεχνίας άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.